Buna ziua. Voi fi rapid. Cred că am abordat diverse subiecte legate de Paxum și de funcționarea sa oribilă și extrem de restrictivă, lucruri cu cardurile de credit și altele. M-am saturat de asta. Literal, am necesitate disperată să scot niște money de acolo. Este literalmente mai puțin de 30 USD, iar schimbătorul meu obișnuit m-a întrerupt neaşteptat și nu mi-a răspuns la mesaje. Am necesitate tocmai de cineva destul de afabil să mă ajute să fac un schimb de la Paxum la PayPal? Vă rog?? Schimbătorul meu obișnuit păstrează 8% din ceea ce schimbă pentru mine, poți obține 10% deşi vrei, dar întocmai am necesitate de sprijin.
Deşi ai de gând să-mi spui diferite modalități de a obține banii de la Paxum în loc să mă ajuți cu schimbul, salvează-l, sunt în America de Sud și am experimentat TOT ce este uman probabil în ultimul an și jumătate, întocmai am cerut cardul de credit care nu a ajuns niciodată și așa mai dincolo. Singura mea drum de ieșire pare să fie schimbătoarele. Așa că te rog să ajuți o fată care are necesitate?