Ajutor pentru difuzare – Imagine pixelată

Forumuri Suport modele videochat Ajutor pentru difuzare – Imagine pixelată

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Sunt pe MFC de aproximativ o lună. Am cel mai rapid internet oferit de Comcast, folosesc browserul recomandat (Google Chrome), închid toate aplicațiile înainte de a mă conecta și optimizez cu HD. L-am pus întocmai și pe Comcast să vină la mine acasă să verifice cablajul și au rezolvat orice probleme minore pe care le-au văzut + am transmis streaming cu laptopul meu conectat direct la cablul ethernet. Singurul lucru la care mă gândesc că provoacă plângeri cu privire la pixelare este că am un MacBook Pro (versiunea 10.7.5) și trebuie să transmit în flux prin site-ul web MFC în loc să folosesc software-ul modelului. Am experimentat să obțin Crossover pentru a descărca software-ul și nu a funcționat.
  Am o cameră web grozavă care ar trebui să fie compatibilă cu Mac-uri (Logitech B910); Cuminte, nu înțeleg de ce difuzarea a fost o problemă pentru mine. Cred că mă face să pierd telespectatori și mă deranjează foarte mult.

  Ceva recomandari sau itinerar de actiune? Nu am suficienți money pentru a irosi pe un laptop PC nou azi și am văzut modele de top după cum Brina folosind Mac-uri fără probleme. :plângând:

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.