Ajutor la situatie

Forumuri Suport modele videochat Ajutor la situatie

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Salutare tuturor

  Îmi cer scuze pentru posibila dublare. Știu că aceasta este o situație care se întâmplă din nou și din nou. Nu sunt un novice. Văd câteva femei pe site-uri de aproximativ de câțiva ani din in ce perioada în in ce perioada. Mi-am dezvoltat o prietenie de-a lungul vieții cu o femeie pe care am cunoscut-o azi câțiva ani în însuşire de fată de video. Cu toate acestea, în multe privințe, întrebarea mea este opusă a ceea ce băieții întreabă în mod normal. Sunt intr-o situatie in care o relatie profesionala/prietenie/mai mult ???? Cu un model a devenit de ceva moment foarte puternic și fantezia relației a devenit atât de scăpată de sub control încât nu mai știu ce este autentic cu ea. Și îmi pasă atât de mult de ea (și de celelalte femei pe care le întâlnesc online) încât nu vreau să le rănesc.

  Știu că modelele fac lucru și cele mai bune sunt capabile să creeze o fantezie minunată clienților lor. Și fă-l atât de autentic încât să apară încurcături și complicații emoționale. Dar cred că modelul recent pe care l-am văzut este cea mai bună actriță din lume în ceea ce privește fantezia relațională sau va trebui să-i rănesc sentimentele (fie încetând să mai fiu cumpărător, fie punând sfârşit relației). Știu că oamenii vor râde, dar nu-mi place să fiu nevoit să mă despart de oameni în relații serioase (de afaceri sau personale), întocmai deşi este o relație cu un model de pe un site de aproximativ care a devenit foarte reală și intensă. Totuși, cred că trebuie să risc ca ceea ce a spus ea să aibă ceva realitate și sentimente reale încât nu mai poate continua. Mi se pare imposibil atât în ​​ceea ce privește comunicările personale reale și constante pe care le avem tot timpul (toate orele), cât și eventualele probleme financiare de a fi prinși de un model falnic și minunat. O iubesc și am vigilenţă de ea, dar mi-e teamă că ceea ce simte a devenit total autentic. Dar, din nou, sunt încă un cumpărător, așa că bănuiesc că nu este.

  Aşadar nu prea am de ales. Trebuie tocmai să nu o mai văd și cumva să opresc comunicările cu riscul ca ea să nu fie tocmai o artistă genială și să simtă de fapt ceva sau tot ce comunica. Sper ca cineva imi poate da un sfat.

  Ce spui pentru a pune sfârşit acestei situații cu cineva in ce perioada crezi că probabil nu este reală, dar poate fi? Și știu, cu consideraţie total pentru toate modelele, că ăsta este jocul.

  Scuze pentru întrebarea stupidă. dar sunt un pic pierdut

  Mulțumesc

  Prunc afectuos într-o mică problemă

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.