Ajutor cu echipa! specificații desktop etc.

Forumuri General Videochat Ajutor cu echipa! specificații desktop etc.

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Just, aşadar, obține un desktop nou (just, la mâna a doua), dar nu sunt atât de destoinic la computer și vreau tocmai o a doua/a treia/a patra părere despre computerul pe care îl caut. Am trimis un la Streamate, dar ei nu au răspuns încă și am necesitate de feedback până marți.
  Voi tinde să transmit în flux pe Chaturbate și/sau Streamate, sperăm în HD (mai ales in ce perioada conexiunea la rețea se face upgrade). Mi-am bazat căutarea pe ghidul de echipamente Streamate.
  Voi tinde, de deopotrivă, să fac editare video pentru 1080p 60fps pe care laptopul meu de azi de rahat se poate elucida deşi am un ventilator extern și editarea este foarte simplă, durând mai puțin de 10 minute.

  Aceasta este o captură de ecran a diagramei pe care Streamate o are pentru echipa recomandată.

  Desktop-ul la care mă uit este afișat după urmează pe pagina CPU Benchmark la care Streamate face linkuri.
  Iată restul specificațiilor.

  Pentru mine este aproximativ totul o limbă străină, dar din câte strânge va fi suficient de bună.
  Am dreptate? Sau tocmai mă gândesc exagerat la toate și blegh. Vreau tocmai să face lucruri interesante fără să-mi fac griji că laptopul meu ia foc.

  te rog ajuta-ma

  Am optat și pentru un desktop încât se pare că obține mai multă putere la un preț mai mic și nu are barbişon să am un laptop, deoarece camera mea este prea mică pentru a mă mișca mult.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.