Ajută-mă să rezolv acest mister

Forumuri Suport modele videochat Ajută-mă să rezolv acest mister

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Speram să aflu mai multe despre partea de afaceri a camerelor web pentru camsite și, în special, să mă ajute să remediez o problemă.

  Există un tip care pare să lucreze în industria webcam-urilor pentru camsite, dar nu ca model. Acest tip este incredibil de înstărit, dar nu a dezvăluit ce face cu real și cred că este încât nu vrea competiția. Ceea ce este destul de just.

  Sunt interesat să știu ce poate face acest tip, așa că m-am gândit că cel mai potrivit lucru pe care l-am putut face a fost să întreb modele de camere și oameni care au experiență în industria webcam-urilor pentru camsite, deoarece ar putea deţine cunoștințe despre ceea ce ați putea face dvs., și, în special, ceea ce fac oamenii fără model din industrie.

  Parerea mea este ca este un soi de slujbă de marketing in care creste clasamentul/camscore-ul modelelor. Cu toate acestea, aceasta este o ipoteză calculată în acest moment.

  Nu cred că îndruma un de camgirl, spun asta încât este independentă de locație și se pare că are necesitate tocmai de o conexiune la internet pentru a-și îndruma afacerea.

  Orice sugestie ar fi binevenită. Multumesc pentru sprijin.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.