Ai necesitate de sprijin te rog

Forumuri Suport modele videochat Ai necesitate de sprijin te rog

 • Acest subiect are 0 răspunsuri, 1 voce și a fost actualizat ultima dată acum 7 luni de Denisa.
 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Salut baieti ,

  Novice aici, așa că te rog să fii liniştit

  Pe scurt, am întâlnit online o femeie uimitoare de o vârstă similară cu mine prin intermediul camerei. Am început cu spectacole plătite, distracție etc, după aceea am făcut schimb de date de contact, numere/rețele de socializare și fotografii și amândoi au recunoscut că l-au găsit pe ălalalt „tipul meu”.

  Situațiile noastre personale au făcut să nu ne întâlnim încă, dar amândoi promitem că vom face și amândoi ne-am făcut vinovați de anulare din provoca circumstanțelor noastre. Fără vinovăție, tocmai amândoi suntem foarte atenți la felul în care ne-am cunoscut. Cu toate acestea, suntem la o scurtă distanță cu mașina.

  Azi, aici devine interesant. Trimitem mesaje foarte regulate, ca în, nu contează cine salută primul, se întâmplă în oricare zi fără greș. Și da, deşi ne-am fixa, mi-ar fi ideal de compania ta.

  Camera a fost oprită de luni de zile, așa că azi nu se face schimb de money pentru timp și mai vorbim… întocmai și la telefon.

  Nu a existat niciodată o solicitare de money. Mereu.

  Cred că îmi este chinuitor să cred că se întâmplă asta. Suntem cu siguranță prieteni pentru o lună și mă simt vinovat că mă întreb de ce. Dar ar putea fi ceva ce îmi lipsește?

  Orice sfat primit cu recunoștință băieților și fetelor.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.