Afacerea pentru adulți depinde de Yahoo

Forumuri General Videochat Afacerea pentru adulți depinde de Yahoo

 • Post
  Adela
  Participant
  none

  Și in ce perioada spun Yahoo, mă refer la de la Yahoo! De ce? Ei just, se pare că este de dincolo furnizorul de ales pentru clienții site-urilor de webcam pentru camsite.

  Recent, am dat peste o mică „scurgere de date” în care un mic site web expunea adresa de a bazei de date de clienți. Parcurgerea listei a fost foarte distractiv, deși cred că este un eșantion mic suficient de mare pentru a înfăţişa câteva tendințe generale.

  Azi nu este surprinzător că oamenii nu vor să-și folosească e-mailurile de la slujbă atunci in ce perioada se înscriu la un site web pentru camsite, majoritatea oamenilor sunt încă destul de sătui de spam-ul pe care îl primesc și sunt suficient de precauți pentru a nu da adresa de slujbă. De deopotrivă, există întotdeauna problema cu șeful, soția sau colegul de cameră să-și dea seama care dintre ele nu arată atât de just.

  Ceea ce, tare, se întoarce la ideea mea recentă că e-mailurile de pe site-uri pentru camsite ar putea deţine un temă și câmpuri puțin mai discrete.

  Indiferent, in ce perioada vine vorba de furnizorii de gratuiti pe care oamenii îi folosesc, o scanare rapidă a numerelor arată că yahoo este cu mult înainte și deşi includeți diferitele site-uri Yahoo specifice țării, ăsta domină cu real domeniul. .

  Aşadar, în primele două avem:
  yahoo 49,4% hotmail 18,8% Practic jumătate din abonamentele la site-uri pentru camsite se fac cu Yahoo, Microsoft fiind o treime îndepărtată cu o cincime sau mai puțin de jumătate din Yahoo.

  Deși pe locul trei este ceva care mă surprinde
  aol 4,2% Nici măcar nu știau că au furnizat o adresă de gratuită. Aproximativ că uitasem de ele, cu excepția unui soi de glumă, aşadar cine mai folosește asta? Cu siguranță nimeni nu se află încă pe dial-up-ul care i-a făcut celebri cu ani în urmă.

  Pentru a stop pe un loc 4 foarte surprinzător, și surprinzător încât este al 4-lea, așa este
  gmail 3,5% Acest lucru nu are prea mult substrat pentru mine, deoarece GMail este un slujbă foarte popular. Poate că ceea ce scrie este ceva despre tipul de oameni care folosesc Gmail, poate mai geek sau mai profesioniști. Mai este și faptul că Google face tot posibilul pentru a se garanta că există un singur cont GMail pentru oricare individ, deși este probabil să evitați acest lucru, dar este necesitate de puțin efort. Pe de altă adaos, Yahoo pare indiferent câte conturi de Yahoo ai. Aşadar, deşi aveți necesitate de un al doilea sau mai multe conturi, pentru a deţine vreunul pentru afaceri, vreunul pentru familie și vreunul pentru , Yahoo este o opțiune mai atractivă.

  După acești primi 4 furnizori, care în total reprezintă trei sferturi din total, devine o combinație de conturi de ISP și variante ale celor 4 mari, ar fi versiunile specifice țării de Yahoo! și Hotmail.
  sbcglobal.webcam 2,0% COMCAST.WEBCAM 1,1% yahoo.ca 1,0% yahoo.co.uk 1,0% msn 0,8% hotmail.co.uk 0,6% yahoo.au 0,6% optusnet.au 0,5% yahoo. com.

  .sg = Cu toate acestea, este interesant să vezi Singapore în top 20; Da, să nu-i uităm pe frații și surorile noastre asiatice lipsite de .

  După aceea, nu mai sunt multe de spus, cu excepția, poate, să subliniem câteva domenii interesante care nu sunt conturi gratuite sau ISP-uri, care includ:
  us.army.mil defense.gov.au Da, dolarii noștri fiscale în acțiune!

  Și, în sfârșit, câteva intrări pe care mi-aș tinde să nu fie acolo:
  luc.edu lomega.k12.ok.us

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.