Actualizare mare a etichetelor interzise pe chaturbate

Forumuri General Videochat Actualizare mare a etichetelor interzise pe chaturbate

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Tocmai mi-am dat seama că jumătate din etichetele „murdare” de pe Chaturbate au fost interzise. Le puteți folosi, dar nu fi conectate.

  Sunt destul de multumit de aceasta schimbare. Am cercetat și am planificat un paragraf despre Chaturbate și aceste etichete „tabu”, dar am ajuns să nu-l scriu. Ăsta a fost azi un an, dar iată un TL;DR

  Există o latură întunecată în Chaturbate. Deşi căutați anumite etichete, veți putea descoperi fete care sunt deschise să facă lucruri care sunt, ei just, să spunem, super împotriva ToS. Am fost în aceste camere și am văzut ce cer oamenii.

  Aceste etichete sunt folosite în principal cu modelele din America de Sud. Deşi tocmai răsfoiești aşa de fete, poți înțelege ce spun.

  Chaturbate trebuie să fie mai violent cu aceste etichete. În primul rând, interziceți utilizarea acestuia. Interziceți celelalte etichete „murdare” folosite cu acestea. De deopotrivă, interziceți eticheta „nespălat”. Fii mai strict cu utilizarea etichetelor SA. Pur și simplu a nu le spânzura nu elimină întreaga problemă. Plasați un avertisment pentru conturile care încearcă să folosească aceste etichete.

  A fost rău azi un an. Am raportat o întrebuinţare foarte proastă și dezgustătoare a etichetelor. Așa că sunt foarte fericit că Chaturbate încearcă să-și curețe site-ul.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.