Acest lucru va aprinde cu siguranță un incendiu.

Forumuri General Videochat Acest lucru va aprinde cu siguranță un incendiu.

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Și înainte de a plasa ceva, vreau tocmai să postez pentru tine @AudriTwo Și, de deopotrivă. Dublez spațiul după puncte. Acest obicei nu se va schimba prea curând.

  „Ce s-a întâmplat tocmai cu o smucitură?”

  Aș completa acel videoclip Arthur despre „De ce oamenii mint pe internet?”, dar nu este întocmai relevant în acest întâmplare.

  Cred că aproximativ toată lumea știe deja despre web pe care nu o voi lăsa în urmă. M-a mușcat de două ori fantezie și realitate (La naiba, era frig în decembrie!) și iată-mă. Armat. Cap de gândire pe. Punct pentru a treia rundă.

  Dar ce este diferit de data asta? Evitasem deja o treabă suplimentară pe care o face cineva și, de deopotrivă, simțeam că am necesitate de puțină victorie înainte de a putea lăsa totul în urmă. E o problemă de puncte și sunt cu 0-2 în jos. Dar cine câștigă cu real? Există o șansă ca ăsta să se întoarcă și să ajungă să mă sugă mai afund în gaura iepurelui, deşi , de fapt, să înregistrez și ea va ieși cu siguranță cu o franc drăguță de buzunar. Dar. mă digresez

  Ceea ce este diferit este că ego-ul meu este cam iute în aceste zile și atitudinea mea s-a schimbat. Y..

  Alarmă spoiler: nu sunt ca acești membri. Nu sunt bărbatul frustrat și obsedat care se află în camera ei de oricare dată in ce perioada se conectează și i se interzice aproximativ de două ori pe săptămână încât o stresează atât de tare încât se observaţii verbal în timp ce este în fața camerei. . (Același tip care și-a lăsat numele autentic în chatul public) „ YOU ::username:” Tocmai ca să revină în oricare zi cu „hey beautiful”, uită-te la feedul lui de pe alte site-uri cât timp este interzis și totuși da-i sfaturi cu notează cerșind pm-uri și spunându-i cât de mult îți pasă de ea. Nu sunt bătrânul înstărit care o finanțează în oricare lună cu ore și ore de timp privat. Rar 6-8 ore într-o noapte. Presupun că vorbește mult despre sine. Ea mi-a spus înainte „le comunica povești tuturor modelelor și azi vrea să-l iubesc”. El i-a mai povestit despre întâlnirea cu el mai devreme, iar ea i-a spus vechiul „Oh, dar vreau să vii in ce perioada ai mai mult timp liber și energie”. Bănuiesc că încă îi comunica asta, deoarece asta a fost anul trecut și bătrânul este încă prin preajmă. Și sunt destul de sigur că asta nu se va întâmpla niciodată. Și cu siguranță nu sunt tipul disperat care este îndrăgostit de ea și are necesitate să spună întregului chat public „Ea este doamna MEA”. Rar, alte lucruri distractive se scurg și în chatul public. „Iubito, te rog, dragă, gândește-te despre ce am vorbit. Te iubesc.” „Te rog dragă, te rog să-mi scrii noapte bună”, vreau să spun. al naibii de amic. Cerși pentru o noapte bună? Nu ai numarul lui pe whatsapp? Nu aș putea să-ți trimit o poză acolo? la naiba just De deopotrivă, nu sunt acel alt tampit plictisitor care o plictisește cu laude de oricare dată în efortul de a „să-și înregistra puncte”, așa a spus el atât de elocvent. Poșeta lui nu pare atât de adâncă, din moment ce nu văd aproximativ niciodată vârful tipului, dar, ca mulți alții, este acolo ca un cățel, salivând gura peste oricare centimetru de îmbrăcăminte care cade. Sau tipul „Fosta mea iubită a fost un super model” care „nu are nicio problemă să plătească facturile pentru ea” și are mari speranțe să-și facă din această fată iubita. Dar bănuiesc în liniște că a prins după ce a lectură o recenzie anonimă despre „Sunt de învoială că este o escrocă de dragoste. Un amic de-al meu i-a plătit chiria pentru câteva luni pentru a o întâlni. L-a numit și iubitul ei”. Dar tot vine și el.

  Nu, mă simt un pic mai înțelept cu jocul. Prin urmare, Phoenix4987 v2. Știu că sunt un pic de stud, mai ales azi că am început să mă antrenez din nou și mi-am recăpătat o adaos din vechii mei abdomene de la Marine Corps. Nu stau în camera ei în oricare seară, așa făceam înainte, întocmai și atunci in ce perioada jetoanele mele s-au sterp și nici nu trimitem mesaje în oricare zi, așa obișnuiam.

  Sunt acolo tocmai in ce perioada am jetoane. Voi da bacșiș pentru ceea ce am cumpărat pentru noapte și voi sări. Sau ia-ți pvt.

  Dar ultima mică sesiune pe Skype pe care am avut-o a fost mai mult un joc de minte între noi și a fost totuși distractiv. M-a lăsat să simt că nu ar trebui să primesc spectacole de la ea pentru o moment.

  Alarmă spoiler: rezumatul sesiunii Am beat vin și tocmai vorbeam. După aceea s-a auzit muzică și am întrebat-o deşi a făcut-o să vrea să danseze. Ea a ascultat și mi-am terminat paharul. Dar ea s-a simțit puțin frustrată și a spus că eu, stând acolo, uitându-mă la ea și beat vin, am oprit-o și că arăt să o fac.

  Așa că, în glumă, am spus, deşi vrei să-mi vezi mai mult corpul, poți să întrebi. Atunci ce vrei? Și mi-a cerut să-i fac o tease pentru ea. Am facut. dar mi-am lăsat lenjeria atârnată cu greu. Și ea a continuat și după aceea le-am lăsat jos și i-am spus: „Cred că ai vrut să vezi asta, încât nu să stau și să privesc”. Oră.”

  Într-un mod îngâmfat, spun „Oh, vrei să mă masturbez?” Și ea comunica „Nu este că trebuie să te masturbezi, ok, după aceea oprește-te, stai și privești să nu atingi” Am spus „nu?” „Nu, stai pe spate și privește, să vedem deşi poți stop până la sfârşit”. Un alt mic joc de minte glumește despre ea spunându-mi să nu mă joc, iar eu zic: „Vom face ce vrei tu”. Ea comunica: „Ar trebui să o asculți pe regina”. Am spus „rar e mai just să nu asculți”.

  Îmi dau seama că în cazul A sau în cazul BI pierd. Cazul A, stau acolo și o ascult, dar arată că să mă uit fără să mă masturbez. Dar tot pierd încât am făcut ce a spus ea și asta o pune în control. Cazul B, ma masturbez si nu o ascult, dar tot pierd pentru ca continui sa fac ce a vrut ea in timp ce ii ofer satisfactia de a se masturba.

  Aşadar, sunt puțin blocat să mă gândesc. să arăt interes, dar să nu par disperat? Dar nici nu vi se pare un idiot total? Nu să fiu direct și să spun „te plătesc pentru X” încât, întocmai deşi este o escortă sau ceva similar, nu-i place să fie abordată așa. fi un membru simpatic, distractiv și înțelept care are lucruri amuzante și interesante de spus, dar nu face complimente grele și groase. Cumva îmi vine să mă masturb cu ea mă face să miroase a disperare și îi dau această putere asupra mea, mai ales in ce perioada o plătesc pentru asta. Dar nu sunt prea sigur, nu să nu par disperat, deşi plănuiesc să zbor din nou în altă țară pentru a mă întâlni cu cineva. Întocmai deşi se încadrează în bugetul meu să o fac.

  Aşadar stau dincolo de cele private? Și să-i prezenta că sunt interesat de ea, dar nu virtual? Și, de deopotrivă, primirea de emisiuni (întocmai deşi cumpăr un slujbă care este oferit) se simte un pic ca forțarea intimității atunci in ce perioada altcum nu este binevenită. Întocmai deşi este o profesie și asta este, se pare că o tratez ca pe un model sau măcar mă comport ca un membru.

  A comunica 90%, da, munca este treabă este treabă. Dar știu tocmai că, cu această individ anume, există oportunitatea deşi jocul de șah este jucat just.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.