Acest lucru este foarte periculos și sinistru, nu?

Forumuri Suport modele videochat Acest lucru este foarte periculos și sinistru, nu?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  În primul rând, nu am de gând să spun pe ce platformă este acest model încât nu vreau să-i dau probleme. În al doilea rând, ceea ce voi comunica este că este încă foarte nou, poate 2 sau 3 săptămâni. În al treilea rând, ea mi-a spus că a fost deja păcălită și exploatată să-și dea numărul cuiva pentru o show pe skype și, clar, să nu primească nimic. În al patrulea rând, a făcut ca acest lucru să se întâmple din nou cu un alt tip, după ce i-a dat Skype și numele și numărul cardului. Mi s-a părut nesigură și m-a întrebat, i-am spus că mi s-a părut foarte fals încât a oferit 230 de dolari pentru 2 ore de skype, dar după aceea a spus că banii au fost trimiși, dar ea nu a primit nimic. Ea i-a spus după aceea acest lucru (nu sunt sigur autentic ce a scris ea) și el a amenințat că îi va plasa numărul pe rețelele de socializare și în altă adaos. Ea a blocat-o oricum.

  Aşadar, iată situația actuală și întrebările mele:

  Mi-a trimis mesaj la caz spunând că cineva i-a trimis niște trandafiri. Ok, foarte just, după aceea m-a întrebat deşi sunt ai mei. Am spus nu încât nu am adresa lui.
  A spus că a fost o livrare internațională și nu și-a dat niciodată adresa nimănui, dar a făcut-o. [as told above] dat numele tău întreg + card bancar (toate cele 16 cifre) + volum de mobil unor persoane. Nu știu câți oameni sau cine. A spus că cineva i-a găsit adresa de pe numărul de telefon.

  Habar nu are CINE este. Pare destul de naivă și este foarte încântată de asta (ceea ce să înțeleg) și se gândește la „aww, cineva mă iubește cu real și vrea să mă facă fericit”, ceea ce, tare, poate că ar putea fi.
  Cu toate acestea, situația este faptul că au căutat-o ​​pe Google sau orice altceva, i-au găsit adresa și au făcut asta. Am experimentat să-i explic asta și de ce/ nu este imperios un lucru potrivit și este cu real periculos, dar, din păcate, nu i se întâmplă.
  Am experimentat să vă spun că azi că florile au fost livrate, această individ știe adresa dvs. reală confirmată și ce o împiedică să apară sau ceva de genul ăsta.

  Nu mă gândesc la altceva de spus pentru a se osteni să te ajut să înțelegi că nu ar trebui să-ți dai informațiile atât de ușor în acest soi și că nu ar trebui să ai încredere în oameni și cât de periculos este că ei au putut. pentru a-ți descoperi pur și simplu adresa reală. a numarului tau.
  Este atât de fericită că cuiva îi „păsă atât de mult”. După sa spus deja, s-ar putea să o facă tocmai pentru a fi „drăguț”, dar faptul că s-au dus și i-au găsit adresa reală fără ca ea să știe și au făcut-o, este într-adevăr sinistru, nu?

  „Exagerez” această situație? Există ceva ce doamnelor (sau domnilor) îmi puteți comunica să vă transmit și să încerc să vă ajut să înțelegeți? Sau ar trebui să las asta și să o las să facă propriile greșeli? Prin „a-ți face propriile greșeli” vreau să spun că am experimentat și din moment ce nu mai face nimic altceva… nu am de ales.

  Nu încerc să fiu un erou cavaler alb sau altceva, dar nu să NU încerc măcar să explic pentru a se osteni să vă fac să înțelegeți cât de groaznici fi băieții de pe aceste site-uri și cât de periculoși sunt. Mai ales in ce perioada EI se duc și GĂSEȘTE ei înșiși adresa.

  Multumesc pentru lectura si orice sfat si parere.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.