A trimis un transfer bancar, nu am primit niciodată jetoanele.

Forumuri General Videochat A trimis un transfer bancar, nu am primit niciodată jetoanele.

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Bună ziua tuturor,

  Sunt un utilizator (foarte) obișnuit de CB de 17 luni, am făcut multe transferuri bancare pentru token-uri (intotdeauna peste 1000$ și peste 8000$ în total), petrec mult timp pe site și îmi place, am făcut multi prieteni si m-am distrat foarte mult.

  Iată ce mi s-a întâmplat de data aceasta:

  În urmă cu circa 16 zile, am trimis un ordin de plată de la banca mea de 700 de euro (circa 800 de dolari), am așteptat circa o săptămână și am început să mă întreb de ce durează mai mult decât de obicei. Am trimis mai multe e-mailuri pentru asistență și facturare, dar am primit întotdeauna același răspuns mecanic obișnuit (mulțumesc că m-ați anunțat despre livrarea prin cablu… blablabla)

  După 2 săptămâni, am decis în sfârșit să o contactez pe Shirley (din echipa CB) pentru sprijin prin , ea a răspuns foarte rapid și a transmis reclamația mea înspre asistență.

  A primit un răspuns de la ei și mi-a scris asta:

  estimat,

  Cred că vă întrebați de ce transferul de token durează.
  Se pare că jetoanele au fost adăugate în contul dvs.
  -Shirley
  Twitter/Chaturbate

  Mi-am verificat imediat contul din nou, problema este că niciun token nu a fost creditat vreodată în contul meu (nu a existat nicio mișcare a jetonului în contul meu în ultimele 2 luni, la intrare sau la ieșire),

  așa că am răspuns spunând că trebuie să fie o greșeală sau au creditat contul greșit, am trimis mai multe e-mailuri cu capturi de ecran ale activității mele de canotaţie și am cerut, de deopotrivă, dovada că mi-au creditat contul, dar toate e-mailurile mele de atunci au fost întreg ignorate. .
  Am experimentat să contactez suportul prin telefon, twitter, formular de contact pe site-ul CB, mai multe e-mailuri… dar nimic.

  Aşadar aceasta este ultima mea speranță, nu câștig prea mult și acei 700 de dolari sunt salariul pe lună pentru mine. Așa că m-ar răni foarte mult să las asta așa, cred că deşi nu se rezolvă, m-aș gândi să părăsesc întreg CB încât l-aș considera furt. Sper cu real că cineva de acolo mă poate susţine să găsesc o drum de a scăpa de asta.

  Orice sugestie ar fi foarte apreciată.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.