A experimentat vreunul dintre voi să se vândă sau să se promoveze cu produse care nu au legătură cu camera foto?

Forumuri Suport modele videochat A experimentat vreunul dintre voi să se vândă sau să se promoveze cu produse care nu au legătură cu camera foto?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Buna ziua.

  Recent, mi-am taxat săracul manager și mai mult și am găsit mai mult timp liber disponibil. Înainte de cameră, am lucrat la o însoţire independentă de extindere de jocuri și am constatat că îmi lipsește dezvoltarea jocurilor.

  Prin urmare, nu vreau să alerg după doi iepuri în același timp și mi-aș tinde ca eforturile mele de extindere a jocului să-mi susțină camerele și invers.

  La prima vedere, pare a fi o idee bună – am un public mare de geek pe CB care iubește jocurile video și cred că cel puțin un interes de oameni care descoperă un joc creat de cineva cu care discuta pe CB îl vor ancheta. . (Clar că intenționez să fac un joc de peste 16 ani cu arte frumoase despre mine ^^)

  Problema provine din toate capcanele de promovare încrucișată – sunt o mulțime de platforme diferite implicate și, clar, nu puteți plasa link-uri Chaturbate pe Patreon și Steam, așa că probabil că trebuie să-i reuniți pe toți pe Twitter SFW.

  Mă întreb deşi cineva a experimentat să se vândă sau să se promoveze cu lucruri care nu au legătură cu camera foto (fotografii / videoclipuri / lenjerie intimă) și a mers

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.