50% din vânzări rambursate la AVN Stars (magazin de clipuri)

Forumuri Suport modele videochat 50% din vânzări rambursate la AVN Stars (magazin de clipuri)

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Mai se confruntă cineva cu asta?

  M-am înscris recent la AVN Stars și am încărcat colecția mea de peste 400 de videoclipuri. În fila de câștiguri, am în prezent 8 vânzări, dintre care 4 au fost deja rambursate!

  Am contactat AVN Stars după prima rambursare, deoarece nu le-au spus de ce a fost rambursat videoclipul și am vrut să mă asigur că nu există probleme din partea mea cu rambursarea videoclipului. Ei au susținut că a fost o rambursare a cardului de credit, care a fost frauduloasă și au susținut că au eliminat utilizatorul din AVN Stars. Puteți viziona că primul cumpărător de rambursare apare ca „Șters”, totuși toate celelalte rambursări au încă utilizatori activi. Am contactat din nou asistența AVN Stars și aștept un răspuns.

  Azi, păstrarea a 50% din vânzările mele rambursate în totalitate mă face foarte nesupus să continui să încarc conținut în magazinul meu de clipuri AVN Stars. Aceste conturi sunt false? Pur și simplu cumpără pentru rambursare și încărcă online pentru a obține avantaj? Știu că acest lucru nu este normal din provoca numărului de site-uri de clipuri pe care lucrez și singurele rambursări pe care le-am primit au fost pentru vânzări false sau probleme reale cu privire la videoclipul meu încărcat (EX: am încărcat un videoclip greșit pentru a audia trailerul / miniatura întâmplător) .

  Gânduri? Experiențe? Ar trebui să-mi șterg toate videoclipurile și să stau dincolo? Se pare că au mult trafic, ceea ce îmi place, dar raportul de rambursare de 50% este o nebunie pentru mine!

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.