4 companii se unesc pentru a lansa un pachet de reduceri pe timp limitat SupportThePerfomer

Forumuri General Videochat 4 companii se unesc pentru a lansa un pachet de reduceri pe timp limitat SupportThePerfomer

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Am primit recent o mulțime de solicitări de la artiști cu privire la configurațiile disponibile pe site-uri web de găzduire, unele pentru bloguri mici, dar cei mai mulți sunt interesați de site-uri web mai robuste, care ar face money. Așa că contactele s-au gândit și au apărut, după aceea Sarah (ZuzanaDesign) și cu mine am găsit opțiuni și oportunități… și s-a născut această promovare. Pentru toți cei care sunteți interesați să creați site-uri web pentru a vinde videoclipuri la solicitare și/sau abonamente: un efort depăşit a 4 companii face acest lucru mai ușor ȘI vă economisește o mulțime de money.

  Deosebit: aceste reduceri pe timp limitat sunt disponibile numai pentru artiști: modele de camere, actori și oricare lucrează activ sau a lucrat precedent ca vocaţie. Deşi vă calificați, puteți profita de ele azi până la sfârșitul lunii aprilie 2018.

  Aşadar, ce este în cutie?

  ElevatedX, o platformă puternică care sprijină unele dintre cele mai de victorie afaceri pentru camsite, oferă o lună gratuită – economii de 199 USD.

  MojoHost oferă o scăzământ de 60% la un server privat virtual spațios, cu 300 GB de stocare, backup săptămânal, o adresă IP unică și conducere completă a serverului. O esenţă de 248 USD/lună pentru tocmai 99 USD, blocată pe toată durata contului dvs. Nu există niciun legământ și îl puteți înconjura oricând doriți, imediat sau la sfârșitul unei perioade de facturare.

  Verotel va renunța la taxele anuale Visa/MasterCard de 500 EUR. Rata lor de impuls este de 15,5% pentru toate tranzacțiile și odată ce site-ul web câștigă mai mult de 1.000 EUR/săptămână (circa 1.250 USD), nivelul de facturare scade la 7%. Plățile Verotel sunt săptămânale în zilele de luni, net-15. Taxele de rambursare nu vă sunt transferate, dar nu vor înveli sumele returnate.

  Zuzana Design reduce cu 50% din prețul său normal pentru modelele bazate pe șabloane, oferindu-le la tocmai 349 USD.
  Șabloanele Zuzana Design permit o mare varietate de configurații, culori și stiluri. Iată câteva exemple de pagini și setări:
  Tur https://cmsdev.zuzanadesigns.com/tour_03/
  Membrii https://cmsdev.zuzanadesigns.com/members_03/
  VOD https://cmsdev.zuzanadesigns.com/vod_03/
  Demo Username=zuzana Password=designs
  Șablonul vine, de deopotrivă, cu un panou tematic personalizat care vă permite să setați ce secțiuni sunt afișate pe pagina de impuls, câte degete pe secțiune, setați culorile primare, faceți antetul un glisor sau un film și multe altele, fără a edita în interiorul Elevated X.
  Iată câteva exemple despre puteți schimba antetul, culorile etc. pentru a vă face o idee despre puteți personaliza aspectul:
  https://demo.zuzanadesigns.com/style1/tour/
  https://demo.zuzanadesigns.com/style2/tour/
  https://demo.zuzanadesigns.com/style3/tour/
  Exemple de design de site-uri web:

  Pe scurt, costul dvs. de configurare pentru a realiza un site web ar totaliza 448 USD, iar costul lunar viitor al rulării acestuia ar fi de 298 USD și 15% până la 1000 USD/săptămână în avantaj și 7% odată ce depășiți acest lucru.

  Deşi sunteți pregătit pentru o combinaţie serioasă, ăsta este cel mai potrivit moment pentru a face pasul!

  Deşi aveți interogari sau nelămuriri pe care nu doriți să le postați public pe forum sau doriți să profitați de ofertă, vă rugăm să trimiteți un la asistența interpretului la mojohost dot.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.