3 fete s-au îndrăgostit de mine. Am terminat.

Forumuri Suport modele videochat 3 fete s-au îndrăgostit de mine. Am terminat.

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Nici nu știu de unde să încep, așa că îmi cer scuze deşi acest lucru este un pic peste tot.

  Vreau să precizez că singurul motiv pentru care am început să vizitez site-uri de videochat cu circa 3 ani în urmă a fost încât urăsc să mă uit la încât este atât de fals și prefer să plătesc o primă mare știind că există un persoană real la ălalalt sfârşit al filmului. interacțiune în loc de tocmai pixeli pe un ecran. Toate fetele cu care am avut un program, m-am gândit să o cunosc prima încât sunt pretențioasă cu oamenii cu care îmi petrec timpul, mai ales deşi plătesc o primă mare. Pe parcursul a 3 ani am întâlnit 3 fete pe care le-am vizitat în mod regulat. Am spus devreme că aceasta este pur și simplu o fantezie pentru mine, deoarece sunt virgină și refuz să fac cu cineva cu care nu sunt familist, deoarece cunosc pe cineva care a fost acuzat în mod fals de viol și le-a distrus viața. trăiește deși era nevinovat. Nu merită riscul pentru mine, așa că prefer să plătesc o lucrătoare și să schimb money pentru un slujbă. Aceasta este o tranzacție comercială. Nu am niciun emoţie atașat. Azi, clar, sunt persoană. Nu sunt ca majoritatea băieților și înțeleg tot timpul ca și ar fi un lucru brutal. Nu sunt un idiot. Sunt mereu respectuos; întreabă-i cu ce se simt confortabil înainte de a pretinde ceva. De deopotrivă, sunt un romantic fără speranță. Sunt foarte tradițional. Vreau să-mi găsesc o soție, să fiu alături de ea pentru tot restul vieții și să am atâția copii pe cât dorește soția mea să aibă încât îmi permit. Nu caut o fată principală și rotesc o nisipiş de fete secundare. Vreau tocmai o soție care să-mi petreacă restul vieții ca părinți. S-au cunoscut la o vârstă fragedă, amândoi erau fecioare, căsătoriți, aveau 5 copii și au trăit fericiți împreună peste 40 de ani până in ce perioada tatăl meu a murit de tumoare. Mama refuză măcar să ia în considerare o relație cu altcineva, așa că locuiește cu mine și eu am vigilenţă de ea. Scopul meu este să am o relație ca a părinților mei sau să nu am nicio relație.

  Aşadar, să revenim la motivul pentru care fac această postare. Voi se osteni să fiu scurt. Cele 3 modele preferate ale mele s-au îndrăgostit de mine. Toți 3 aveau o poreclă pentru mine, deși am spus că nu mă simt confortabil cu el. Vreunul era rus, vreunul latin și ălalalt american. Toți trei sunt, de deopotrivă, frumoși și inteligenți. Am plătit mult ca urmare, dar am fost de învoială cu asta. După am menționat, sunt foarte pretențios cu oamenii cu care petrec timpul.

  Rusoaica a rezistat mai mult. M-am întâlnit cu ea aproximativ imediat in ce perioada am început să vizitez site-uri de videochat și s-a încheiat literalmente azi 30 de minute. S-a terminat încât în sfârșit am întâlnit pe cineva cu care mă văd căsătorindu-mă, așa că nu vreau să fiu distras de faptul că sunt în aceste locuri. Tot ce am spus a fost, hei, știi că îmi place să petrec timpul cu tine, dar m-am gândit să te anunț că am cunoscut pe cineva și că nu mă voi întoarce decât deşi relația se termină. El a spus literal: „Știam că nu mă iubești cu real și crezi că sunt urâtă. Du-te să petreci timp cu ea și să nu te mai întorci niciodată.” Am reușit să obțin un răspuns înainte de a mă interzice. Am spus: „Întocmai te așteptai să fiu aici pentru totdeauna ca un soi de înfrânt?”

  Cei trei ani au fost distractive. Deşi aș fi știut că voi stop cu cele 3 fete ale mele preferate care să-mi spună că mă iubesc, nu aș fi intrat niciodată în asta. Cred că tot ce face este să-i avertizez pe alții. Arunc prosopul și nu regret deciziile mele.

  După ce a căzut al doilea, am făcut acest thread: https://www.ambercutie.com/forums/t…odels-do-cam-models-ever-fall-for-guys.37762/

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.