Cum te poți machia în siguranță pe plajă – Articole Videochat

Cum te poți machia în siguranță pe plajă

Articole Videochat

descărcare (2) .jpg (9.22 KiB) Vizualizat de 15434 ori Dacă îți pui ochelarii, trebuie să știi că asta nu înseamnă că ar trebui să renunți doar la machiajul preferat. Este posibil să puteți înlocui ochelarii cu lentilele de contact, oferindu-vă libertate suplimentară de a vă juca cu estetica chiar și la plajă. Nu numai că vei arăta extraordinar de excitat într-un costum de baie, dar te vei simți și foarte confortabil alături de fotografia ta și de modelul care te caracterizează. Odată ce pozezi pentru o sesiune în studioul de video chat pentru care ești angajat, cu siguranță ar trebui să te simți confortabil în aceste condiții.
Căutare de mărfuri examinate oftalmologic
Produsele de machiaj sunt cu siguranță potrivite pentru lentilele de contact și ochii delicati. Mărfurile examinate oftalmologic trebuie ținute departe de substanțele care pot provoca o posibilă iritare a ochilor. Produsele care pot fi potrivite pentru ochii delicati sunt uneori denumite „fără parabeni”, „fără parfum” sau „fără ulei”.
Notați intervalul de expirare
Dacă descoperiți modificări în sănătatea ochilor după ce ați folosit un anumit produs, aruncați-l instantaneu. Problemele larg răspândite includ ochii negri, iritația și mâncărimea. Acordați o atenție deosebită substanțelor dintr-un produs pentru a evita reacțiile alergice. Multe produse sunt etichetate hipoalergenice și produse cu substanțe care limitează răspunsul la anumite reacții alergice.
Stai departe de a împrumuta produse și instrumente de machiaj.
Evitați să împărtășiți instrumentele de machiaj și alte obiecte private cu alte persoane, deoarece acestea vor transmite microorganisme și vor provoca infecții. Acest lucru este foarte important atunci când utilizați produse legate de ochi, cum ar fi rimelul și fardul de pleoape, unde aplicatorii intră în contact cu îngrijirea.
Curățați-vă instrumentele de machiaj la fiecare câteva săptămâni.
Nu uitați să vă spălați bine pensulele de machiaj la fiecare câteva săptămâni pentru a evita acumularea de praf și microorganisme. Ar trebui să cumpărați produse special concepute pentru spălarea instrumentelor de machiaj care pot fi folosite pentru a vă spăla și igieniza pensulele de produse extreme. Alternativ, un săpun de curățare blând, fără parfum, conține instrumente de sterilizare pentru a ajuta la aplicarea machiajului.
Utilizarea instrumentelor este în general o posibilitate mai mare pentru cei care se machiază în timpul zilei. Ele pot fi folosite o singură dată și sunt îndepărtate la sfârșitul zilei fără a fi nevoie de o rutină zilnică de curățare. Totuși, pentru cei care aleg trusele de machiaj, este esențial să curețe temeinic aplicatoarele zilnic pentru a evita apariția și potențialul infecțiilor.

1 decembrie 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *