Cum îți apără moda prin chat video porii și pielea de frig? Articole Videochat

Cum îți apără moda prin chat video porii și pielea de frig?

Articole Videochat

În afacerea prin chat video, nu doar aspectul pielii este vital. Indiferent de sezonul anului, fiecare doamnă trebuie să aibă în orice moment un ten deschis și deschis. Înghețul creează însă anumite dificultăți pielii, mai ales dacă este foarte delicată.
Multe modele de video chat au pielea delicată, dar cu ajutorul unui dermatolog reușesc să treacă de frig și îngheț cu un ten impecabil. Este necesar să împărtășiți recomandarea medicului dermatolog de a avea pielea curată și hidratată în orice perioadă a anului.
C.
ne apărăm pielea de frig și înghețurile externe
1. Hidratarea
Fie că este un exterior care sfârâie sau frig, pielea dorește ca umezeala să stea departe de pericolul uscăciunii.
În intervalul rece, porii și pielea au tendința de a se strânge, trecând de la uleioase de la obișnuite, delicate la obișnuite și delicate la uscate și dureroase. Uscarea extremă produce pete violete, piele crăpată și riduri pronunțate. Principalul produs al umidității este apa. Moftiile prin chat video și-au dat seama și asigură-te că mănânci minim 2 litri de apă pe zi.
Alături de apă, medicul dermatolog este de mare ajutor în utilizarea măștilor uleioase pe piele pentru a ajuta la hidratare și a apăra pielea în limite normale. Pentru a umezi pielea cu măști, merită să folosiți substanțe precum avocado, iaurt, smântână, ou.
2. Mascarea pielii și a porilor
Dacă poți să mergi mult în frig, acoperă-ți fața cu un șal sau o eșarfă. Nu-ți fie rușine să faci asta! Acum există o colecție masivă de eșarfe spectaculoase care nu numai că vă oferă o protecție bună, ci și un aspect spectaculos.
3. Vitamine nutritive
Pielea are nevoie de vitamine hrănitoare. Deoarece intervalul de îngheț este lipsit de fructe și legume, doriți măști nutritive cu vitamine. Puteți folosi eficient măști de miere pentru aceste măști. Mierea este gândită pentru consumul mare de vitamine, minerale și vitamine nutritive.
4. Uleiuri
Datorita aciditatii lor excesive, uleiurile sunt extraordinar de bune pentru fiecare tip de piele. Ele previn deshidratarea și oferă pielii un plus de elasticitate și luminozitate. Pentru pori si piele ar trebui sa folositi ulei de masline, ulei de cocos, ulei de argan.

1 decembrie 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *