Lucrul în Xmodels xCams Camsite Videochat Review

Xcams este un site web premium pentru camsite (faceți money pe secundă), care se concentrează pe streaming live și servicii conexe, în principal și activitate , de la striptease și vorbe murdare până la masturbare cu jucării, document și document întreg. Modelele sunt predominant feminine, dar există și un volum destul de mare de cupluri și modele trans.
Una dintre funcții, pe lângă chatul privat normal, este funcția de spectacol VIP. Această particularitate creează intimitate absolută între membru și model. Ceilalți care vizitează profilul modelului vor viziona tocmai fotografia modelului.
Pe langa functia VIP show, ai si optiunea de a configura comunicarea intre model si cumpărător prin WhatsApp. Oricare model are azi un volum personal WhatsApp pentru a păstra legătura cu fanii. Este ușor de utilizat. Ca fan, trebuie tocmai să-i trimiți primul mesaj și vei fi conectat cu ea din acel moment. Ca model poți expedia azi actualizări, fotografii oricând vrei și bineînțeles și ventilatorul poate face același lucru. Trimiterea unui mesaj înspre un model costă 1 credit per mesaj, primirea lor de la acest model este gratuită.

Fără niveluri sau praguri, câștigi procente mari din primul secundă! Vă plătim 45% din cheltuielile nete ale unui vizitator și întocmai 20% în plus deşi este un vizitator care ne-a recomandat. (pentru vizitatorii din Olanda plătim tocmai 35%) * Deşi nu doriți să utilizați chatul gratuit, plata este cu 5% mai mică. Oferim chat-uri gratuite, private și VIP. Puteți deţine mai multe conversații private în același timp. Pentru chat-urile VIP, puteți taxa de până la 4 ori prețul unui chat privat. Vizitatorii dobândi cadouri virtuale pentru a-și crește câștigurile. Recomandați un model și obțineți 10% din venit pentru 1 an sau 5% PENTRU VIAȚĂ. Câștigați money întocmai și offline cu videoclipuri plătite. Transfer bancar în euro și USD Plăți zilnice prin Epayments + în curând: plăți zilnice prin paxum

Metode de plata
transfer prin cablu
Paxum
Syspay
plăți electronice
Procente de plată
Între 45% și 65%
Salariul minim
€ / 50 USD Transfer bancar € / 0,50 USD Plăți zilnice
Frecvența plăților
1-15 ale lunii plata se expedia înainte de data de 20 a aceleiași luni, 16-31 ale lunii în care plata se expedia înainte de data de 5 a lunii următoare.
Geoblocare

Numărul de Camgirls
25.000
Limbi
Platforma Xmodels este disponibilă în 7 limbi (EN, NL, FR, DE, IT, ES, PT) Asistența vorbește engleză, franceză și olandeză. Site-urile web pentru vizitatori sunt disponibile în mai mult de 15 limbi.
Clasament Alexa
2313
Modele feminine
Modele masculine
Modelele TS
Modele de cuplu

23 noiembrie 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *