Lucrează la Streamate Camsite Videochat Review

Chatul exclusiv este un spectacol întreg privat. Prețul obișnuit al unui chat exclusiv este mai mare decât cel al unui chat premium. Preturile care se regasesc in mod normal in profilul modelelor.
Sunt și spectacole de aur. Acestea sunt spectacole de grupare speciale în care mai mulți membri sunt prezenți virtual. Modelul determină durata, ținta și prețul de bază al spectacolului Gold. Deşi sunteți interesat, în însuşire de fan, vă rugăm să contribuiți în timpul numărătoarei inverse a emisiunii, aşa încât să fiți în show din momentul în care începe. Deşi artistul anulează spectacolul înainte ca ăsta să înceapă sau în timp ce ăsta este în desfășurare, vizitatorii care participă nu vor fi taxați. (aşadar este recomandată o conexiune la internet stabilă pentru model)
Puteți păstra între 30% și 35% din ceea ce câștigați.
Cecuri poștale obișnuite (trimise în oricare joi – minim 20 USD) Cecuri FedEx® (trimise în oricare joi – minim 200 USD, numai adresa din SUA și taxă de 30 USD) Plată prin transfer, acolo unde este disponibil (expediat în oricare vineri – minim 200 USD, 25 USD- 40 taxă) Cosmo Pago (minimum 100 USD) ePayService (minimum 100 USD) JuicyService (tocmai în , minim 100 USD) Paxum (minimum 100 USD) ACH – minim 100 USD – numai bănci din SUA.

Metode de plata
Cec (trimis prin plasa/)
Verificați (FedEx SUA)
transfer prin cablu
incapere direct ACH
Paxum
plăți electronice
Cosmoplata
Procente de plată
intre 30% si 35%
Salariul minim
20 USD per cec (poștă obișnuită), cec de 200 USD (Fed-Ex), 200 USD Transfer bancar
Frecvența plăților
Deşi Streamate vă plătește direct, plățile sunt trimise săptămânal cu o întârziere de trei săptămâni (în mod implicit). Puteți ancheta programul de plată autentic, vizitând raportul Istoricul plăților și citind secțiunea Program de plată
Geoblocare

Limbi
Engleză
Patentă să lucreze pe alte site-uri

1528
Modele feminine
Modele masculine
Modelele TS
Modele de cuplu

23 noiembrie 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *