Lucrează la Cam4 Camsite Videochat Review

Cam4 a fost lansat în 2007 și este un site de camere freemium foarte popular. Femeile, bărbații, cuplurile și travestiții din toată lumea își transmit programele.

Pe Cam4, modelele și utilizatorii au la dispoziție diverse funcții. De pildă, folosi funcția cam2cam. Clientul poate ruga să aibă o show Cam2Cam privată pentru a experimenta chatul video live într-un mod mai interactiv. Emisiunile private Cam2Cam includ audio și video întreg, aşa încât radiodifuzorii , de deopotrivă, să vizioneze și să audă clientul în timp ce sunt la o show. Cam2Cam este o particularitate gratuită, nu este necesar niciun canotaţie în plus pentru a activa Cam2Cam în timpul unui spectacol privat. Ca model de cameră, tu decizi costurile pe secundă pentru o show privată.
În modelele Cam4, ei primesc 0,10 USD pe token pe care îl câștigă. Comisionul în procente fi subordonat de cât a plătit clientul pentru jetoane. Deşi au plătit 10 USD pentru 500 de jetoane, comisionul lor este de 50%. Deşi au plătit 160 USD pentru 10.000 de jetoane, comisionul lor este de 62,5%.
Metode de plata
transfer prin cablu
Payza
Paxum
plăți electronice
Bitsafe
Procente de plată
Între 50% și 62,5%.
Salariul minim
50 USD
Frecvența plăților
Plățile se fac în oricare zi a săptămânii. Timpul de primire a plății fi subordonat de metoda aleasă.
Geoblocare
Da, puteți închide țări și state / provincii din Statele Unite și Canada.
Limbi
Cam4 este tradus în 42 de limbi diferite.
Patentă să lucreze pe alte site-uri

513
Modele feminine
Modele masculine
Modelele TS
Modele de cuplu

23 noiembrie 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *