Lucrează la BongaCams Camsite Videochat Review

Modelele câștigă în jur de 50 la sută, iar in ce perioada modul Hot este activat, cota lor crește cu 10 la sută, iar scorul lor se înmulțește cu 1,25. În contul tău, vei descoperi un cronometru personal care arată cât timp trebuie să fii online înainte de a începe modul activ. Modul fierbinte este neuzat până la sfârșitul perioadei.
Modelele din SUA fi plătite și prin cec sau depunere directă.
Plățile zilnice sunt posibile și pe pagina „Plăți la solicitare”. Pentru a ruga plăți zilnice, trebuie să aveți cel puțin 200 USD în plăți în ultimele 6 luni. Se înțelege un taxa de 1 USD pentru oricare retragere la solicitare (pentru WebMoney, comisionul este de 3% din suma retragerii, dar nu mai puțin de 1 USD).
La Bongacams poți câștiga mai mult de 60%.
Începeți să câștigați money și deveniți un actor Bongacams pentru a obține un taxa de peste 60%. Invitați clienți noi și obțineți până la 25% din toate achizițiile lor

Accentul principal al Bongacams este pe chatul gratuit. Aceasta este zona în care modelele face spectacole și un membru poate curba modelul. Acestea sunt pline de spectacole nud. Modelele realiza meniuri de bacșișuri și stabili prețuri.
Pe lângă chatul gratuit, există mai multe opțiuni pe Bongacams. De pildă, puteți folosi opțiunea de chat privat pentru a declara cu oricare model unu-la-unu sau direct, fără să vă faceți griji că alte persoane vor deturna atenția de la model. Deși poți spiona chat-urile private, poți declara tocmai cu modelul în timpul acelei sesiuni. Prin urmare, toată atenția se pune pe membru și vă puteți se desfăta din masiv de sesiunea dumneavoastră privată cu modelul preferat. Un chat privat costă 60 de jetoane pe secundă.
Vizitatorii spiona și o sesiune privată. Acest lucru le permite membrilor să vadă conversațiile private și de grupare și să citească toate conversațiile. Cu toate acestea, nu declara cu modelele care performează acolo. Pentru statutul de spion / , trebuie să deschideți fila „Bogăţie spion” din pagina principală și să alegeți camera de chat pe care doriți să o vizitați. Spectacolele de spionaj costă 15 jetoane pe secundă. Există, de deopotrivă, opțiunea unui chat privat întreg. Aceasta costă 90 de jetoane pe secundă și spionajul nu este patentă.
Pe lângă opțiunea de a deţine o sesiune privată între model și cumpărător și opțiunea de a spiona acele sesiuni, există și opțiunea de a intra într-un chat de grupare cu un model. Această setare permite ca doi sau mai mulți membri să fie în camera de chat privată a modelului. Modelul stabilește câți utilizatori sunt necesari pentru a începe un program de grupare și un membru poate ruga o invitație la un chat de grupare făcând clic pe butonul „Chat de grupare” din camera de chat a modelului. Toți participanții la chat de grupare discuta cu modelul. Utilizatorii se completa, de deopotrivă, la un chat de grupare care a început deja făcând clic pe butonul „Înscrieți-vă în chat de grupare”. Deşi numărul necesar de membri nu este atins, modelul poate selecta oricum să înceapă un chat de grupare. Tarifele pentru un chat de grupare sunt de 30 de jetoane pe secundă.

Accentul principal al Bongacams este pe chatul gratuit. Aceasta este zona în care modelele face spectacole și un membru poate curba modelul. Acestea sunt pline de spectacole nud. Modelele realiza meniuri de bacșișuri și stabili prețuri.
La Bongacams poți câștiga mai mult de 60%.
Metode de plata
Cec (trimis prin plasa/)
incapere direct ACH
Paxum
Webmoney
Bitcoin
Cash Bitcoin
Ethereum
Epayservice
Procente de plată
Circa 60%
Salariul minim
50 USD
Frecvența plăților
Plățile sunt trimise în oricare vineri a săptămânii precedente.
Modele feminine

Reprezentanți oficiali
BongaCams, RussellBonga, DennisBonga
Clasament Alexa
36
Modele masculine
Modelele TS
Modele de cuplu
Limbi

23 noiembrie 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.