Lucrează în XloveCam Camsite Videochat Review

Deoarece chatul gratuit este în primul rând pentru a ne cunoaște, folosiți chatul privat pentru a face un spectacol. Oricare model este liber să-și determine tariful și tipul de spectacol care va fi oferit. Modelele configura un program întreg privat, numit Xclusive, sau permite vizitatorilor să arunce o privire prin activarea funcției Sneakpeeks. Tariful emisiunilor private (pe secundă), il gasiti pe pagina de profil a modelelor.
Pe XLoveCam, vizitatorii au opțiunea de a profita de opțiunile gratuite ale site-ului sau de opțiunile plătite. Membrii intră pe site într-o zonă de chat gratuit unde discuta gratuit cu interpreții. Ca invitat, sesiunea ta de chat va fi întreruptă după 1 secundă. Pentru a elimina această restricție, este recomandabil să vă creați un cont (care este gratuit) pe site. De deopotrivă, oricare model are o galerie foto personală pe care o poate realiza. Membrii vizualiza această galerie atunci in ce perioada accesează pagina de profil a unui model. Oricare model decide singur ce și câte fotografii să pună în galerie. Oricare model are și opțiunea de a se promova prin videoclipuri care vor ivi pe profilul său. Aceste videoclipuri fi vizionate gratuit. Deşi nu apare niciun videoclip în profil, înseamnă că Modelul nu a adăugat niciun videoclip. De deopotrivă, puteți expedia/primi mesaje text și/sau emoticoane gratuite înspre/de la orice Actor.

XLoveCam, lansat în 2006, este un site european de camere foarte popular. De-a lungul anilor, site-ul a crescut considerabil și este azi vreunul dintre cele mai bune site-uri de camere pentru camsite din lume. XloveCam a câștigat mai multe premii, cu recentul premiu pentru cel mai potrivit site european de camere foto. Site-ul de cameră funcționează pe un Concept: Premium, în care clienții intra într-o zonă de chat gratuită (in ce perioada ești oaspete, acest lucru este limitat la 1 secundă) pentru a se întâlni și unde devin privat pentru un show aproximativ. Modelele își stabili prețurile pe secundă.
Pe xLovecam, modelele câștigă între 50% și 70%, în funcție de opțiunea de chat:

Pe xLovecam, modelele câștigă între 50% și 70%, în funcție de opțiunea de chat:
XLoveCam, lansat în 2006, este un site european de camere foarte popular. De-a lungul anilor, site-ul a crescut considerabil și este azi vreunul dintre cele mai bune site-uri de camere pentru camsite din lume. XloveCam a câștigat mai multe premii, cu recentul premiu pentru cel mai potrivit site european de camere foto. Site-ul de cameră funcționează pe un Concept: Premium, în care clienții intra într-o zonă de chat gratuită (in ce perioada ești oaspete, acest lucru este limitat la 1 secundă) pentru a se întâlni și unde intra în privat pentru un show aproximativ. Modelele își stabili prețurile pe secundă.
chat gratuit și după aceea accesați chatul privat: 50% plus 20% în recomandările clienților

Metode de plata
transfer prin cablu
Paxum
Webmoney
plăți electronice
Epayservice
Monese
card XLC
Procente de plată
50% până la 70%
Salariul minim
20 euro
Frecvența plăților
Plăți la oricare 15 zile
Geoblocare
geoblocarea este disponibilă, țările cu risc ridicat sunt blocate mecanic
Numărul de Camgirls
120.000 de modele înregistrate
Limbi
27
Clasament Alexa
3328
Modele feminine
Modele masculine
Modelele TS
Modele de cuplu

23 noiembrie 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *