Linda
Subiect Autor
Mesaje: 17
Membru din: Joi Feb 15, 2018 9:14 pm

Ce este OhMiBod?

Vin Iun 15, 2018 5:59 pm

Probabil foarte multe modele incepatoare vor sa afle ce este OhMiBod si la ce foloseste? OhMiBod este o jucarie destinata modelelor de videochat cu capacitatea de a produce placere in functie de tips-urile primite de model. Primul site care a difuzat aceasta jucarie a fost Chaturbate. Aceasta jucarie ajuta foarte mult modelele pentru a castiga cat mai multi tokeni si se poate folosi pe aproape toate site-urile de videochat din categoria de free.
 
Adela
Mesaje: 7
Membru din: Sâm Iul 14, 2018 2:21 pm

Re: Ce este OhMiBod?

Sâm Iul 14, 2018 4:29 pm

Buna. La inceput am folosit si eu OhMiBod,dar acum folosesc Lush Lovense iar de cand il folosesc pot spune ca imi merge mult mai bine. Chiar este un real succes pentru mine aceasta jucarie, prinde foarte bine la membrii. Daca o veti folosi veti avea foarte mult de castigat.
 
Janet
Mesaje: 15
Membru din: Dum Aug 12, 2018 12:58 pm

Re: Ce este OhMiBod?

Mar Sep 04, 2018 6:50 pm

Buna. Eu nu am folosit niciodata OhMiBod de cand a aparul Lush Lovense nu mai pe acesta l-am folosit. Aa... si era sa uit folosesc si Nora care functioneaza exact la fel. Eu le utilizez de ficare data cand intru online,am incercat sa fac show si fara ele dar fara succes nu mergea deloc treaba iar membri i-mi cereau in continu sa le folosesc. Adevarul este ca aceste jucari sunt o victorie pentru modele si fara ele nu cred ca s-ar casiga la fel de bine. :)
 
Elena
Mesaje: 2
Membru din: Mar Oct 22, 2019 2:17 pm

Re: Ce este OhMiBod?

Mar Oct 22, 2019 2:23 pm

Buna, OhMiBod este o linie de vibratoare de lux. Sunt foarte bune pentru videochat dar si pentru sexul obisnuit, in cuplu. Poti citi despre acestea pe un blog despre sex daca vrei mai multe informatii dar in principiu asta trebuie sa stii: ca sunt o colectie de vibratoare de lux. Sunt de calitate mai buna dar si pretul difera. Oricum, daca obisnuiesti sa folosesti jucarii in timpul sesiunilor de videochat este mai bine sa dai un ban si sa iei ceva de calitate ca sa fie mai confortabil.. Succes!
Not perfect, but limited edition.

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator