Pasi esentiali pentru realizarea unui makeup de calitate pentru videochat

Cam Models Advice
Post Reply
User avatar
MayaOlivia
Posts: 53
Joined: Thu Feb 15, 2018 7:44 pm

Fri Dec 06, 2019 11:08 am

Pentu ca, toate femeile sunt speciale iar frumusetea este o componenta care face parte la contribuirea succesului oricarui model de videochat. Atunci cand avem un job ca acesta si interactionezi zi de zi cu foarte multi barbati  chipul unei femei este este obiectivul principal de care membri sunt atrasi.

Un machiaj profesional facut cu indemanare si  profesionalism va scoate in evidenta farmecul personalitati tale si iti va pune in lumina toate trasaturile minunate,acoperind imperfectiunile. Un mactiaj  facut corect  iti va da o stralucire unica aratand impecabil in fiecare zi de munca si vei fi atmirata de fiecare data cand intri online.

M-ai trbuie sa stim ca,atunci cand dorim sa realizam un machiaj de calitate trebuie sa avem o luminozitate foarte buna in camera in care dorim sa efectuam machiajul,iar daca avem posibilitatea ne putem machia la lumina zilei care cu siguranta nu vei da gres si vei realiza un machiaj spectaculos,lunina naturala ne da o vizibilitate mult mai buna ca cea artificiala.

Pentru realizarea unui makeup de senzatie recomandat ar folosirea unei palete de culori mate atunci cand ne aflam in fata camerei. Machiajul in culori mate accentuiaza mult mai bine trasaturile fetei.

Acesti pasi foarte simpli vor aduce un plus frumusetei tale.

Pregatirea tenului prin demachere,tonifiere,hidratarea potrivita tenului tau. Dupa ce ai indepartat  toate impuritatile si ai aplicat o crema hidratanta poti trece deja la urmatoarea etapa de makeup.
Aplicarea fondului de ten. Daca ai un ten gras sau mixt fondul de ten hidratant va trebui inlocuit cu unul matifiant  iar pentru zona ochilor si pentru micile imperfectiuni ale tenului aplica un corector.
Aplicarea pudrei,pudra va trebui sa fie cu un ton mai deschis fata de fondul de ten.
Sprancenele pot fi intensificate prin folosirea unui fard special sau creion.
Machiajul ochilor trebuie sa fie diferit fata de cel pe care il folosesti in mod normal. Puteti opta pentru un machiaj smokey eyes sau unul dramatic. Culorile pe care le poti folosi  in  realizarea  machiajul este negru combinat cu nuante de auriu si aramiu  . Pentru conturul ochilor poti folosi un liner cu o textura cremoasa pentru definirea ochilor. Iar pentru un efect extrem de dramoatic poti folosi o perechie de gene false.
Conturarea fetei,pentru conturarea fetei precum exteriorul tamplelor,partea inferioara a pometilor,linia maxilaruluisi conturul nasului va trebui sa aplicati culoarea inchisa din paleta pentru contur. Iar pentru iluminare triunghiul din jurul ochilor,podul nasului,barbia,mijlocul frunti iar la final folosirea unui blush pentru accentuarea pometilor.
Aplicarea rujului,rujul pune in valoare feminitatea ta foloseste un ruj mat in functie de machiajul pleoapelor.

Un machiaj realizat corespunzator si de calitate  va contribui foarte mult la cariera ta de model de videochat. Iti va da o foarte mare incredere in tine si te va pune intr-o postura buna in fata membrilor. Mchiajul unui model trebuie sa faca parte din ritualul zilnic de infrumusetare.
Post Reply