Majoritatea membrilor sunt cetateni americani

Cam Models Advice
Post Reply
User avatar
MayaOlivia
Posts: 53
Joined: Thu Feb 15, 2018 7:44 pm

Fri Dec 06, 2019 11:07 am

De ce membrii de nationalitate straina prefera fetele care fac videochat? Un aspect foarte controversat in domeniul videochatului pe care probabil foarte multe modele de videochat l-au remarcat este faptul ca sunt  atmiratori de diferite nationalitati. Videochatul este un job international cu membrii fideli care aleg sa comunice prin intermediul onlinului cu modelele din  toata lumea. Cei mai multi membii  aleg sa socializeze cu modelele de videochat datorita faptului ca au de unde alege. Modelele de videochat provin din toate colturile lumi. Sunt nationalitati diferite,culturi diferite,o fizonomie a corpului si a fetei specifice tarei unde locuesc. O mare parte din bani care se invart in acest domeniu se datoreaza membrilor de nationalitate americana. Sunt multe motive pentru care straini sunt dispusi sa plateasca foarte multi bani pentru a petrece cat mai mult timp in compania modelului pe care acesta il prefera fie spanioloaice,chinezoaice,rusoaice,filipineze,romance,frantuzoaice etc.. Ideea este ca are de unde alege. Iate cateva argumente.

Pentru ca au fizionomi diferite.

Asa cum orice femeie adora o schimbare de look prin tot felul de lucruri de la makeup pana la schimbarea culori parului asa si barbati uni prefera o femeie mulatra cu o piele ciocolatie,alti o chinezoaica de statura medie si cu forme foarte micute etc...Sunt comunicative

Chiar daca modelele de videochat nu sunt toate de nationalitate americana,acestea vorbesc fluient limba Engleza.Conteaza foarte mult pentru membrii atunci cand un model de videochat vorbeste pe limba lui,dar tot odata li se pare ciudat si extrem de amuzant ca o femeie cu un accent chinezesc sa vorbeasca in limba sa, accentul nu este usor de schimbat. Membri nu sunt deloc deranjati de acest lucru sunt chiar incantati.

Sunt inventive

Pe langa faptul ca sunt foarte feminine,senzuale,etc, au o imaginatie foarte bogata  stie cum sa atraga prin farmecul personalitati si caracterului impunator sa castige  interesul membrilor prin creativitatea si imaginatia de care da dovad, prin lucruri interesante iesite din comun sa surprinda membri intr-un mod placut.

Naturale

Modelele  stiu in todeauna ca naturaletea este de-a dreptul folositoare unei femei. De acea aspectul lor in fata camerei este cat mai natural.  Stiu  cum sa adopte un stil clasic,feminin,natural. Iar cand vine vorba de machiaj stiu ca trebuie facut cat mai clasic si mai discret fara sa para vulgar. Sunt foarte naturale atunci cand vine vorba de nationalitatea sa, nu se ascund dupa perdea vorbesc despre adevarata lor origine fara a se da drept precum ca tara lor natala ar fi America. Membrii apreciaza sinceritatea acestora.

Sunt  cu zambetul pe buze

Modelele de videochat stiu in todeauna sa se distreze  sa traiasca intens,stiu ca problemele personale trebuie lasate deopate iar atunci cand intra online sa afiseze un zambet grandios cat mai natural.

         
Post Reply