Motivele pentru care traficul unui model este absent

Cam Models Advice
Post Reply
User avatar
MayaOlivia
Posts: 56
Joined: Thu Feb 15, 2018 7:44 pm

Fri Dec 06, 2019 11:06 am

In general cred ca tuturor ni se intampla ca in unele zile traficul sa fie foarte slab si  sa avem doar cativa membri in camera de chat. Acest lucru nu trebuie sa te descurajeze,pentru ca de tine depinde daca aceasta situatie nefavorabila va avea o continuitate sau vei castiga interesul membrilor pentru a intra in camera ta de chat. Fiecare minut petrecut online este esential pentru ca imaginea ta de model sa fie una ireprosabila indiferent daca membri sunt online sau nu.

Traficul se rezuma la numarul de membri intrati in camera ta de chat. Membrii sunt persoanele care ofera tips-uri si cumpara un privat show. Daca in camera ta se afla  un numar de membri foarte mare dar putin dintre acestea aleg un show privat atunci problema este dialogul pe care il  purtati cu acestia si nu ai o problema cu inexistenta traficului.

Membri guest sunt acei membri pe care majoritatea dintre voi i evita lucru total gresit. Guest desi sunt in sectiunea gratuita a site-ului au deja cont pe site si si-au introduse datele pe card,sunt posibili membri premium sau vip. Asa dar nu treuie neglijati  guestii,ei sunt membri de maine.

De aceea este foarte important sa acorzi atentie tuturor membrilor in parte incluzand si guestii nu doar membri platitori. Sa ai o atitudine placuta  pe toata durata timpului petrecut online sa pui baza conversatilor cu membri care vor ajuta la intensificarera traficului.

Daca esti o persoana increzatoare,muncitoare si perseverenta,vei benificia de promovare din partea site-ului care iti va aloca un trafic mult mai mare pentru ati determina potentialul. Pentru a trata cauza lipsei de trafic trebuie sa afli in primul rand care este principalul lucru care duce la lipsa acestuia.

Trebuie sa realizam ca totul se face prin  munca,dorinta,etc. Sa ai foarte mare potential si sa depui eforturi mari pentru a reusi sa realizezi ceea ce ti-ai propus in acest domeniu. Nu trebuie sa astepti ca bani sa curga din cer pentru ca acest lucru nu se va intampla fara depunerea unui minim de efort.

Chiar daca esti aproape de terminarea programului de pe acea zi iar energia de care dispui nu este aceasi cu care ai inceput ziua iar mai multi membri doresc un grup show,nu renunta prea usor si acorda aceasta sansa. Pentru lipsa de rabdare vei avea de pierdut,nu doar bani dar si traficul va fi afectat din aceasta pricina pentru ca acei membri nu vor mai intra niciodata la tine in chat.

Incearca sa nu te panichezi sau sa devi irascibila in fata membrilor care vor urma sa intre in camera ta de chat pe motiv ca pana in acel moment ai facut tot ce trebuia pentru un trafic mai numeros. Membrii care urmeaza sa- ti viziteze camera nu vor intelege decat cea ce vad. Daca ai avut 30min slabe de trafic nu trebuie sa te panichezi si sa fi constienta de instabilitatea traficului,nu renuta asa usor.

Trebuie sa stim ca traficul poate fi alocat pe masura rezultatelor fiecarui model. Ese important sa insistam foarte mult pe fidelizarea membrilor. Trebuie sa ai un program de lucru intens  5 zile pe saptamana care sa includa minim 8 ore pe zi. Abia apoi dupa respectarea acestor reguli de baza vei observa cresteri semnificative ale traficului.
Post Reply