Videochat de acasa

Cam Models Advice
Post Reply
User avatar
MayaOlivia
Posts: 56
Joined: Thu Feb 15, 2018 7:44 pm

Fri Dec 06, 2019 11:03 am

Videochat de acasa

Cred ca foarte multe dintre voi va intrebati foarte des, oare care dintre aceste doua categori este cea mai buna si pe care sa o aleg ? Sa fac videochat de acasa sau la studio ? Raspunsul corect este Videochat de acasa. De ce videochat de acasa, simplu. Pentru ca lucrand de acasa tu iti vei face propile reguli, lucrezi cat vrei, intri online cand vrei, iti poti stabili singura orele pe care doresti sa le petreci online si poti pune stop cand vrei. Iata cateva lucruri foarte importante de care cu siguranta vei avea nevoie pentru a face videochat de acasa intr-un mod profesional si cu venituri garantat de mari.

Internetul

Pentru ca videochatul este o afacere care se bazeaza exclusiv pe baza socializari prin intermediul online-ului si de la distante foarte mari, va trebui sa ai o conexiun foarte buna la internet.

Webcam bun

Pentru o imagine clara si de calitate va trebui sa folosesi o camera web profesionala HD, iar pentru asta cea mai buna si indicata alegere ar fi Longitech c920.

Calculator performant

Cel mai indica PC pentru videochat va trebui sa fie unul foarte performant de generatie noua iar pentru asta cel mai indicat ar fi un calculator Intel Core i7 cu 8GB RAM.

Iluminatul camerei de videochat

Iluminatul pentru camera ta de videochat va trebui sa fie unul cu lumini tip umbrela de difuzie, iar in timpul zile poti folosi chiar lumina naturala direct de afara care este o lumina uniforma si vei arata foarte bine pe camera.

Amenajarea camerei

Un alt avantaj pentru videochatul de acasa este amenajarea camerei. Iti poti amenaja camera de videochat si iti poti alege mobila exact dupa placul tau.

Daca vei alege sa faci videochat de acasa un mare avantaj ar fi ca, toti bani castigati de tine vor fi toti doar ai tai. In cadrul unui studio de videochat va trebui sa imparti un procent din castigurile tale cu stidioul. Limba engleza nu este obligatorie sa o vorbesti perfect, dar va trebui sa poti purta diferite conversati cu membrii.

Daca alegi videochatul de acasa va trebui sa investesi pentru inceput o suma de bani pentru a cumpara toate aceste lucruri de care ai nevie pentru a face videochat de acasa la un nivel inalt. Iar in felul acesta poti ajunge sa castigi sume fabuloase 500-5000 de euro lunar,si toti bani iti vor reveni tie fara sa-i imparti.

Videochat de acasa

Forum Videochat
Post Reply