Cum sa lasi o buna impresie membrilor

Webcam model support
Post Reply
Helen
Posts: 5
Joined: Sun Sep 16, 2018 8:36 pm

Thu Oct 18, 2018 3:26 pm

Buna. Iti doresti sa lasi o impresie buna membrilor despre tine si despre felul in care iti desfasori activitatea,si de fiecare data membri sa se intoarca la tine intr-un numar foarte mare dar nu sti ce fel de atitudine sa ai si ce lucruri interesante sa mai faci? Foarte rar poti primi o a doua sansa pentru a putea face o impresie buna. Atunci cand interactionezi cu membri va trebui sa faci o impresie buna chiar di primele secunde si sa fi atenta la toate detalile de la felul in care arati pana la felul in care comunici pentru a crea o imagine buna si pentru a fideliza membri. O impresie buna nu inseamna doar felul in care vorbesti,o impresie buna o poti arata prin gesturi,imagine,atitudine trebuie sa te faci placuta vizual inainte ca membri sa vrea sa te cunoasaca si sa stea de vorba cu tine.
1Contactul vizual
Pentru a crea o imagine vizuala cat mai reala va trebui sa privesti fix in camera web nu in stanga nu in dreapta sau in tavan pentru ca acest lucru in seamna dezinteres fata de membri tai trebuie sa crezi o imagine cat mai reala ca atunci cand privesti in camera sa dai impresia ca te uiti in ochii lor si esti interesata de persoana lor.
2Starea de spirit
Va trebui sa ai o stare de spirit placuta si sa fi cu zambetul pe buze in acest mod vei transmite o energie pozitiva entuziazmul si increderea pe care o vei tranzmite va atrage ca un magnet. Aratale membrilor ca te simti bine in pielea ta adopta un zambet natural pentru ca un zambet denaturat se va vedea iar acest lucru i va face pe membri sa te evite fi tu insuti.
Diana
Posts: 7
Joined: Sun Sep 16, 2018 8:32 pm

Thu Nov 08, 2018 3:41 pm

Pentru a face o impresie buna membrilor intr-adevar aceste sfaturi sunt foarte folositoare tuturor modelelor. Si as dori sa mai adaug si eu cateva lucruri la aceasta lista foarte interesanta. Pentru a fi in atentia membrilor trebuie sa dovedim cu adevarat ca suntem foarte interesate de propia lor persoana lucru pentru care este indicat ca atunci cand intram online sa ne axam pe un singur site pentru a putea acorda atentia necesara fiecarui membru in parete. Recomandat ar fi sa notati intr-un carnetel date despre fiecare membru. Iar data vitoare cand vor intra din nou online vei sti ce fel de subiect sa abordezi, ce le plac si ce nu le plac.
Post Reply