Pune pret pe imaginea de model

Webcam model support
Post Reply
Helen
Posts: 5
Joined: Sun Sep 16, 2018 8:36 pm

Wed Oct 17, 2018 4:20 pm

Daca doresti sa devi un model de succes trebuie sa pui un pret foarte mare pe imaginea ta si sa contribui financiar si constant la acest aspect atat de important unui model,iar rezultatele in acest domeniu vor fi pe masura si nu vor intarzia sa apara. In zilerle de astazi frumusetea fizica este un lucru care conteaza foarte mult fie ca lucram intr-un domeniu in care interactionam zi de zi cu publicul,fie ca jucam intr-un fim, facem reclama la un anumit produs etc..Iar pentru fetele care lucreaza in videochat este si mai important aici imaginea conteaza cel mai mult cand interactionam cu membri. Atunci cand lucram intr-un domeniu si castigam atat de multi bani cum este videochatul o mica parte din bani pe care i casigam vor trebui investiti in lucruri care contribuie la imaginea noastra si care ne face sa aratam mai bine in fata membrilor cum ar fi produse de make-up,haine,bijuteri,pantofi,produse profesionale de ingrijire,chiar si mici ajustari estetice care sa ajute la aspectul nostru fizic intr-un mod placut si discret.
Cum se ingrijeste un mode de videochat.
Pentru a fi intr-o forma fizica de invidiat si pentru a a rata bine din orice unghi trebuie sa ti cont ca machiajul tau sa arate impecabil de fiecare data atinci cand intri online si sa folosesti produse profesionale HD in culori mate si de foarte buna calitate.
Tinuta unui model de videochat.
Pentru a te bune in valoare ai nevoie de tinute glamour foarte elegante o rochie lunga de culoare rosie cu un mke-up de calitate si o coafura glam te va scoate in evidenta si te va face remarcata dintre multimea de modele.
Corp frumos
Cred ca toata lumea stie ca pentru a avea un corp frumos tonifiat si de invidiat este in primul rand nevoie de un stil de viata sanatos. O alimentatie corespunzatoare,sport,odihna toate aceste trei lucruri merg mana in mana.
Pentru a ajunge acolo unde iti doresti este fundamental sa investesti in imaginea ta.
Diana
Posts: 7
Joined: Sun Sep 16, 2018 8:32 pm

Thu Nov 08, 2018 5:13 pm

Total adevarat,pentru a avea succes va trebui sa investim in imaginea noastra de model. Chiar daca mama natura nu ne-a inzestrat cu o frumusete fizica ideala si un corp cu standardele unui adevarat model de podium,ne putem ajuta de lucruri care contribuie pentru a arata perfect de acea exista produse de make-up si tratamente corporale etc.Iar ideile si parerile barbatilor sunt impartite iar lucrul acesta nu se discuta pentru ca orice femeie are ceva aparte. In afara de aspectul fizic conteaza foarte mult si caracterul de care dam dovada.
Post Reply