De ce depinde locul pe care un model este clasat pe un site

Webcam model support
Post Reply
Helen
Posts: 5
Joined: Sun Sep 16, 2018 8:36 pm

Wed Oct 17, 2018 3:02 pm

Foarte multe modele isi pun foarte des intrebara care sunt factori care depind clasarea lor in primele pagini ale site-ului? Iata cateva aspecte foarte importante pe care un model de videochat trebuie sa le stie pentru a benefcia de clasarea unei poziti din prima pagina a unui site de videochat. Clasarea unui model pe primele poziti depinde foarte mult de numarul de membri care se afla in camera de chat.Daca vei avea norocul si te vei situa pe primele pagini vei fi remarcata de catre membri iar sansele tale de a ajunge pe prima pozitie sunt foarte mari. Daca vrei sa ai parte de vizibilitate si pentru a te face remarcata trebuie sa ti cont de cateva sfaturi.
1Constanta pe site a modelului.
Extrem de important este ca un model sa aiba un program stabil modelele care au o continuitate au sanse foarte mari pentru a se evidentia si a se face remarcate de un numar foarte mare de membri. Iar acest fapt va contribui la o pozitie mai buna pe site.
2Camera web
Clitate video trebuie HD conteaza foarte mult si claritatea audio. Membrilor le plac mai mult modelele cu care pot comunica verbal.
3Timpul petrecut in privat show
Cu cat va perece mai mult timp un model in privat cu atat va fi mai promovat de catre site iar sansele pentru o clasare in lista de modele va fi una si mai mare.
4Setarea programului pe site-uri?
Toate site-urile de videochat au o lista de program pe care modelele de videochat va trebui sa il completeze in functie de orele petrecute online in acest fel membri vor sti cand vor gasi modelul online.
Diana
Posts: 7
Joined: Sun Sep 16, 2018 8:32 pm

Thu Nov 08, 2018 5:58 pm

Toate modelele de videochat isi doresc sa apara pe prima pagina a site-ului si sa ajunga in top iar aceste sfaturi sunt extrem de importante si de care intr-adevar cu toate avem nevoie de ele. Eu o sa tin cont de aceste sfaturi. Multumim. :)
Post Reply