Job model de videochat

Cam Models Advice
Post Reply
User avatar
MayaOlivia
Posts: 52
Joined: Thu Feb 15, 2018 7:44 pm

Fri Dec 06, 2019 11:02 am

Job model de videochat. Cu siguranta foarte multe fete care vor sa lucreze in acest domeniu sau intrebat, oare ce presupune aceast job si cum a ajuns sa fie unul dintre cele mai cautate si bine platite joburi din mediul online. Iar din aceste motive multe tinere vor sa fie independente financiar sa nu depinda de nimeni si care vor sa se poata intretina singure. Cu certitudine ca, isi doresc o garderoba noua, vacante luxoase, o masina sau sa aibe propiul sau apartament. Iata insa cateva mici sfaturi despre ce presupune aceasta meserie de model, si cum poti ajunge a te bucua de toate lucrurile la care acum doar visezi.

Trebuie sa fi naturala, comunicativa, iventiva

Pentru un model de videochat.  Este importanta pozitia ta in fata camerei, trebuie sa fi tu insuti sa inspiri incredere si sa fi energica, bine dispusa si cu zambetul pe buze. Iar pentru a face performanta in acest domeniu nu este indeajuns de mult doar aspectul fizic. Comunicarea este foarte importanta. Trebui sa ai puse in practica cateva tehnici de comunicare iar pentru a comunica cu membrii este foarte important sa cunosti Limba Engleza.

Acorda atentie membrilor

Ca model de videochat va trebui sa acorzi atentie fiecarui membru in parte. In acest fel vei beneficia de fidelitatea lor si de incasari mai mari. Iar daca un membru iti cere sa faci un lucru pe care tu nu esti dispusa sa il faci sau daca are un comportament neadecvat incearca sa-l respingi printr-un mod placut si cu zambetul pe buze.

Informati despre membrii

Pentru a fideliza membrii va trebui sa-ti iei notite despre ei, de acea este foarte important sa fi foarte atenta atunci cand porti o discutie cu iei. Va trebui sa le retii numele. In acest mod le vei da senzatia ca iti pasa de propia lor persoana, si ca sunt foarte importanti pentru tine ca persoana. Iar toate aceste lucruri pe care le vei face pentru iei vor fi motivati si se vor intoarce la tine.

Prestanta fizica a unui model de videochat

Va trebui sa acordati foarte mare atentie felului in care aratati. Va trebui sa aveti un aspect fizic foarte bine ingrijit si sa dati foarte mare importanta acestui lucru. De acea este important ca inainte de a intra online sa va machiatii, sa va faceti manichiura si pedichiura si sa va aranjati parul. Membrii apreciaza foarte mult modelele care  se ingrijesc si care sunt sigure pe calitatile sale fizice.

Vestimentatia

Alege tinute colorate membrii vor fi atrasi ca un magnet de tinutele tale colorate, costumati speciale. Te poti juca interpretand diverse roluri.

Job model de videochat
Post Reply