Dialogul dintre membrii si modele

Cam Models Advice
Post Reply
User avatar
MayaOlivia
Posts: 56
Joined: Thu Feb 15, 2018 7:44 pm

Fri Dec 06, 2019 10:55 am

Dialogul dintre membrii si modele. Pentru a face performanta in acest domeniu al videochatului nu este suficient doar felul in care arati, ci si comunicarea si felul in care abordezi o discutie cu membrii. Totul depinde de binevointa de a evolua. Pentru a atrage membrii va trebui sa porti o discutie care sa-i provoace pentru a te alege pe tine dintre sutele de modele si pentru a accesa privatul.

Tehnici pentru comunicare
Primul contact vizuat cu membrii.

Pentru a face o impresie buna membrilor in momentul in care te afli in free chat va trebui sa seduci membrul prin tinute si miscari provocatoare, incerca sa interactionezi cat mai mult cu camera si sa nu stai intr-o singura pozite. Aratale ca est bine dispusa si ca te simti foarte bine in preajma lor.
Inceputul unei conversati

Pentru inceput va trebui a te axezi pe tehnici de conunicare cat mai simple. "Ce ai dori sa fac pentru tine" este prima intrebare pe care i-o poti pune unui membri pentru a intra intr-o discutie cu el. Ce te atrage la mine si ce anume te-a determinat sa ma alegi. Incearca sa-l atragi prin tot felul de cuvinte frumoase, intreaba-l "Cum ai vrea sa te joci cu mine". Este important sa porti discutii amiabile si sa nu folosesti cuvinte jignitoare. Concentreazate mai mult pe preferintele personalitati lui.Cum sa spui nu

Este foarte probabil ca membrii sa-ti ceara anumite lucruri pe care tu nu ai dori sa le faci. Nimeni nu te obliga sa faci lucruri care te pun intr-o pozitie inconfortabila si de acea este important sa stii sa refuzi intr-un mod politicos. Incearca sa-i faci sa aleaga o alta varianta de raspuns.

Dialogul dintre membrii si modele.
Post Reply