Imaginea de model

Cam Models Advice
Post Reply
User avatar
MayaOlivia
Posts: 56
Joined: Thu Feb 15, 2018 7:44 pm

Fri Dec 06, 2019 10:55 am

Imaginea de model

Imaginea de model. Cu toti stim ca frumusetea fizica este atuul cel mai important pentru o femeie, prima impresie conteaza foarte mult atunci cand interactionezi cu membrii. Si de acea este foarte important sa fim machiate si bine ingrijite. Pentru ca, daca  ai o poza de profil profesionala in care esti foarte bine machiata si imbracata elegant iar in camera de chat nu prea dai interesul la felul in care arati si intri ne aranjata atunci membrii vor iesi si vor cauta alt model. Iar din acet motiv traficul va lipsi cu desavarsire.
Make-up  unui model de videochat

Pentru a arata bine in fata camerei de filmat va trebui sa ai foarte mare grija la machiaj, va trebui sa folositi produse profesionate si de calitate. Luminile si camera de filmat performanta va vor scoate in evidenta chiar si cele mai mici imperfectiuni ale fetei daca nu sunteti machiate cum trebuie. De acea este nevoie sa folositi numai produse de calitate. Machiajul ochilor va trebui sa fie in culori mate, fond de ten cu putere mare de acoperire pentru a masca toate imperfectiunile, si o pudra care sa fixeze si sa uniformizeze fondul de ten. Pentru buze un ruj mat de culoare inchisa. Machiajul va trebui realizat la lumina naturala, in asa fel vei sti ce fel de cantitate sa folosesti pentru a nu exagera. Pentru un machiaj perfect va trebui sajera. Cu acest look glamour vei impresiona si vei atrage toti membrii.
Imbracamintea

Este bine sa porti cea ce iti place si ce te face sa te simti bine Alege tinute colorate iar pentru a atrage, poti folosi si costumati speciale. Incearca sa vi mereu cu ceva nou si nu lasa membrii sa se plictiseasca, vazandu-te mereu in aceas tinuta.
Corp frumos

Pentru a avea un corp frumos este nevoie in primul rand de multa munca, iar pentru asta va trebui sa iti faci timp pentru sala de fitness. Va trebui sa ai un corp foarte bine tonifiat si ingrijit iar pentru a arata cat mai bine in fata camerei si pentru a obtine un real succes va trebui sa apelezi la un solar de bronzat sau poti folosi creme de bronzat instant. Un bronz pe un corp perfect lucrat va arata demential, iar pentru asta succesul va fi garantat.
Post Reply