Camera unui model

Webcam model support
Post Reply
Helen
Posts: 5
Joined: Sun Sep 16, 2018 8:36 pm

Thu Oct 18, 2018 4:52 pm

Buna. Atunci cand alegi sa lucrezi ca model de videochat trebuie sa fi atenta chiar si la cel mai mic detaliu. Atunci cand alegi sa lucrezi de acasa va trebui sa iti crezi propia imagine care sa te puna in valoare iar camera in care lucrezi si in care majoritatea timpului o vei petrece in acea camera va trebui sa arate impecabil ca tine de altfel pentru ca membri sunt interesati si de ce vad in jurul tau. De acea camera va trebui amenajata in stil glam care sa puna in valoare stilul si imaginea pe care o afisezi pe camera.
Asigurarea lumini corespunzatoare
Calitatea imaginei trebuie sa fie una perfecta asa ca va trebui sa ai foarte mare grija la cum iti vei regla camera web fara sa schimbe tonul pieli. Lumina si culoarea camerie trebuie sa ne puna in evidenta si sa ne faca sa aratam bine din orice pozitie. Pentru un efect foarte waw este nevoie de montarea unui echipament cu lumini difuze care sa creze o atmosfera enigmatica.
Decoratiunea camerei
Pentru a crea o atmosfera intima placuta mobilierul camerei va trebui sa fie unul modern culoarea incaperi trebuie sa fie de culoare deschis si evitati culorile neutre. De preferat ar fi culorile mov,roz,bleou. Incepand de la pereti camerei,asternut,covoare,elemente decorative.
Diana
Posts: 7
Joined: Sun Sep 16, 2018 8:32 pm

Thu Nov 08, 2018 3:13 pm

In conceptia mea o camera va trebui sa corespunda crintelor membrilor. Camera unui model trebuie aranjata cat mai simplu dar cu gust camera nu trebuie sa fie aglomerata de tot felul de elemente decorative,un pat de 2m latime 1,8 lungime,un tablou cu un peisaj colorat deasupra patului si un dulap cu o oglinda atasata sunt suficiente. Membrilor le place sa vada foarte multa miscare in camera ta si de acea iti trebuie spatiu pentru a putea dansa si a le face pe plac membrilor.
Post Reply